Кейт Мидълтън се завръща в Лондон, за да посрещне бебе № 3

кейт мидълтън
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Отброяваме дните, докато третото бебе в кралското семейство се появи на бял свят!

Херцогинята на Кембридж прекара последните няколко седмици в дома на родителите си в Бъкълбъри, но дойде време да се прибере в Лондон, за да се подготви за посрещане на бебе №3. 

Принц Джордж и принцеса Шарлот изкараха прекрасно великденската си ваканция при баба и дядо, но е време и за тях да се върнат към училищните си задължения. 

"Кейт и семейството ѝ се насладиха на няколко вълшебни седмици в Норфолк, но Лондон вече ги зове. Джордж е готов да се завърне в училище, а малката Шарлот - в детската градина. Сигурна съм, че Кейт ще успее да се наслади на няколко последни мигове на спокойствие и свобода преди появата на новото бебче." - това сподели близка до херцогинята. 

Терминът на Кейт приближава, а болница Св. Мери в Лондон вече е напълно подготвена за появата на бъдещия престолонаследник. Пред лечебното заведение вече има къмпингуващи, които се надяват да бъдат едни от първите, зърнали малкия принц или принцеса. 

Според доближени на кралското семейство бебето ще се появи на бял свят около четири седмици преди сватбата на Меган и Хари, която ще се състои на 19-ти май. 

Смятаме, че е малко да кажем, че наближават изключително вълнуващи седмици за кралското семейство!

Ако пък все още не сте ни последвали в Инстаграм, направете го ТУК, обещаваме ви, че ще откриете вълнуващо съдържание и ще останете доволни. Проверете сами защо!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти