Кейт Мидълтън: „Родителството е толкова трудно“

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж сподели за личните си преживявания като родител по време на поредния си публичен ангажимент вчера.

Кейт Мидълтън гостува на благотворителната организация “Family Action”, която оказва помощ на деца и семейства в западен Лондон. По време на посещението 37-годишната хергоциня, която е майка на три деца, призна, че също се затруднява в ролята си на родител:

„Толкова е трудно. Получаваш доста подкрепа за бебето, най-вече в началото, но след като навърши годинка, това се променя. После има огромно количество работа и много книги, които да прочетеш“, каза Кейт.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Като оставим настрани финансовата страна, можем да се съгласим с хергоцинята, която по отношение на родителството признава: „Всички минаваме през същата борба.“

През 2017 г. Кейт Мидълтън също беше искрена за това какво е да бъдеш майка. Тогава тя сподели: „Понякога е самотно и се чувстваш доста изолиран. Но много други майка изпитват съвсем същото, каквото и ти.“

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Не само edna майка в кралското семейство изпитва трудности - през ноември принц Уилям призна, че връзката между живота му като родител и работата му като пилот на линейка, която включва травмиращи случаи с деца, се е отразила на психиката му. „Започваш да отнасяш части от работата си и да ги задържаш в себе си. Разбира се, не искаш да ги споделяш с любимите си хора, защото не желаеш да носиш такива неща у дома“, сподели херцогът на Кеймбридж.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Вчера Кейт Мидълтън откри национална телефонна линия за подкрепа на родители, а за появата си беше избрала зелена рокля Beulah, комбинирана с обувки и чантичка в същата гама.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти