Кейт Мидълтън не се притеснява да изцапа ръце в името на добра кауза (и изглежда чудесно, докато го прави!)

колаж
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж използва градинарските си умения, за да изненада семейства на деца със заболявания.

Кейт Мидълтън пътува до Норуич, където помогна за засаждането на градина в един от центровете на веригата хосписи EACH. Тя пристигна подготвена с растения, купени по време на предишния си публичен ангажимент (припомнете си тук), включително лавандула, дафинов лист и розмарин.

Докато с част от присъстващите спазваха социална дистанция, редом с доброволци, родители и служители Кейт се потрудиха заедно, за да „създадат пространство, което ще осигури удоволствие за децата и техните семейства“, казва се в официалното изявление.

Растенията помагат за сензорните стаи в хосписа, които включват разнообразие от технологии и продукти, които могат да стимулират и опускат сетивата, за да помагат на деца с говорни и комуникативни проблеми да развият уменията си за общуване.

„Грижите и възпитанието, което осигурявате на деца и семейства при най-невъобразимите обстоятелства, е изключително вдъхновяващо“, написа херцогинята в писмо, за да отбележи краят на благотворителната инициатива Детската хоспис седмица 2020.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Докато собственоръчно се справяше с работата, Кейт изглеждаше чудесно с дълга рокля на Faithfull The Brand с флорални мотиви, V-образно деколте и бухнали ръкави. Дрехата беше комбинирана със светли сандали Russell & Bromley на платформа.

Вижте още снимки от събитието в галерията долу.

Кейт Мидълтън засади растения за деца в хосписи

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти