Камерън Диас се замисля за деца

Камерън Диас се замисля за деца
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Камерън Диас сподели, че има намерението да си осинови деца.

39-годишната звезда, която преди време имаше връзка с Джъстин Тимбълрейк и с Алекс Родригес, твърди, че не иска да живее живота си според възгледите на обществото. Тя не вижда нищо лошо в това да стане майка и без да забременява.

"Обществото определено подлага жените на натиск, за да ги накара да мислят, че животът им трябва да върви в определена посока. Никога не съм казвала, че не искам деца, просто все още нямам деца. Не зная какво ще се случи в живота ми. В крайна сметка може да осиновя. Може да си намеря партньор, който вече има деца. Кой знае?

Не се опитвам да се съобразявам с ничии представи за това каква трябва да бъда. Съобразявам се само със себе си", сподели актрисата пред сп. "InStyle".

Диас, чиято звезда изгря с филма от началото на 90-те години "Маската", често се изненадва от типа мъже, с които е имала връзка в миналото и признава, че обича да е влюбена.

Тя може би взема пример от своята колежка Чарлийз Терон, която наскоро осинови дете, въпреки че няма мъж до себе си. Тя показа, че за да бъдеш майка е нужно просто да имаш сърце, пълно с любов, а не семейство по шаблон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти