Какво крие промяната в подписа на Меган Маркъл

Меган Маркъл подпис
Снимка: Getty

Меган Маркъл е херцогиня на Съсекс от почти два месеца, но промените у нея вече са налице.

Освен лек британски акцент, който наблюдатели обсъждат след няколко видеоклипа с разговори между нея и поданици на Елизабет II,  изглежда, че бившата актриса вече има и по-различен подпис. Медиите го установиха след посещението на принц Хари и Меган в Ирландия на 11 юли, където двамата подписаха книгата за посетители в президентството.

Меган Маркъл Ирландия
Снимка: Getty

За сравнение служи предишен подпис на Меган, оставан през март тази година по време на посещение в Северна Ирландия. На снимката оттогава се вижда, че Маркъл се разписва с малко име и фамилия, а автографът е доста по-нечетлив.

Меган Маркъл подпис
Снимка: Getty

Както знаем, почеркът издава достатъчно за личността, затова уеб сайтът Flare се допитва до канадския графолог Илейн Чарал. За характера на американката преди да стане херцогиня той разчита: „Независимо колко общителна е Меган, тя е човек, който избира внимателно кого допуска до себе си.“

За разлика от небрежния подпис преди няколко месеца, освен че при новия липсва фамилията, той е доста по-ясен и украсен. В него Илейн Чарал намира малко повече екстровертност. По-дългата черта при буквата „М“ е не само знак за нюх към обществените отношения, но и израз на желанието за защита от околните.

Меган Маркъл подпис
Снимка: Getty

Една от причините за промяната е прозаична – на Меган Маркъл ѝ се налага да пропусне моминското си име от подписа, след като вече е женена. Но това не е всичко - според графолога, тъй като почеркът е отражение на личността ни, актуалният подпис на Меган е белег на новата роля, на която херцогинята се отдава.

Меган Маркъл Ирландия
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти