Какво е убило Принс?

За днес е насрочена аутопсията на Принс, починал вчера в имението си, предаде Асошиейтед прес. Тя трябва да установи причините за смъртта на звездата.

Принс беше открит безжизнен в асансьор в звукозаписното си студио, което се намира в имението му "Пейсли парк" в щата Минесота. Усилията на лекарите от Бърза помощ да го съживят не дадоха резултат.

Смъртта на Принс настъпи две седмици, след като той отмени концерти в Атланта, защото не се чувстваше добре. Накрая на 14 април той изнесе концерт там и се извини на публиката за отмяната на предходните прояви. Тогава гласът му беше слаб, докато говореше, но докато пееше в продължение на 80-минутното шоу, звучеше добре.

През повечето време от шоуто Принс беше седнал на пианото и само на няколко пъти се изправи и го обиколи под овациите на публиката.

След това се появиха информации, че той се е разболял на път от Атланта за Минеаполис и е бил приет в болница миналия петък.

В събота на 16 април след тези информации Принс организира парти с танци в имението си, за да покаже, че се чувства добре. Очевидци казват, че тогава Принс е изглеждал добре и че е останал сред гостите около 20 минути, а после изчезнал.

Междувременно сайтът TMZ, специализирал се в разпространение на конфиденциални информации за звездите, съобщи, че Принс е потърсил лекарска помощ шест дни преди смъртта си заради прекомерна доза наркотици. Сайтът се позовава на няколко източника.

Според тях на 15 април самолет с Принс на борда е извършил непредвидено кацане в щата Илинойс не заради влошено здраве на певеца, както се предполагаше досега, а заради прием на прекалено голяма доза наркотици.

Сестрата на Принс Тайка Нелсън благодари на феновете за това, че са съпричастни с мъката на семейството му. Почитатели на Принс се събраха пред имението му в град Чанхасън в района на град Минеаполис в щата Минесота. Те оставиха пред имението цветя, балони, бележки с послания.

Сестрата на Принс ги разгледа и после се доближи до феновете и им каза, че Принс ги е обичал всички, след което им благодари, че и те са го обичали.

Подробности за живота на певеца можете да видите ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти