Веднъж принц Уилям къса с Кейт Мидълтън по телефона и още разкрития от биографията „Битката на братята“

кралско семейство
Снимка: Getty

Страниците на предишната биография, посветена на принц Хари и Меган Маркъл, все още не са изстинали, а светът вече е вторачен в нова книга, свързана с Двореца. След „Да намериш свободата: Хари, Меган и създаването на съвременно кралско семейство“, която излезе през август, октомври ще бъде запомнен от кралските фенове с „Битката на братята: Уилям и Хари – вътрешната история на едно семейство в размирици“.

Новата книга на кралския историк Робърт Лейси се съсредоточава върху взаимоотношенията между принц Уилям и принц Хари, но биографът не спестява и подробности около връзката на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Лейси твърди, че през 2007 г. Уилям е бил „несигурен“ по отношение на връзката си с Кейт Мидълтън. По това време двамата вече са заедно от шест години, но принцът инициира съдбоносен разговор на 11 април, докато половинката му е на работа.

„Кейт излиза от среща в Jigsaw, магазинът за мода, в който наскоро започна да работи, за да приеме обаждане от Уилям в стая, където останалите купувачи няма да я чуват“, пише Лейси в книгата. „Тя оставя вратата затворена за повече от час. Когато излиза, е необвързана.“

Това се оказва втора раздяла за двойката след тази през 2004 г., а Кейт Мидълтън е твърдо решена да покаже на Уилям, че се справя добре без него. Бъдещата херцогиня на Кеймбридж, пише Лейси, е била „забелязана да се забавлява на парти обиколка в Лондон. Г-ца Мидълтън няма да бъде разглеждана като победена.“

А според историка тя успява: Уилям „разбира посланието по-бързо, отколкото той или някой друг е очаквал“.

Смята се, че не само Кейт е липсвала на Уилям, но и семейството ѝ. Робърт Лейси пише, че по време на годината на Уилям във военната акдемия Сандхърст принцът намира опора в редовните петъчни бягства в семейния дом на семейство Мидълтън в Бъкълбъри. Там той е обгрижван от майката на Кейт – Карол, както и от нейния баща – „тихия и любящ“ Майкъл, за когото се носи слух, че е по-добър довереник на Уилям, отколкото собствения му баща, принц Чарлз.

Десет седмици и половина след раздялата си Кейт и Уилям са забелязани да се целуват по време на парти, а три години по-късно вече са сгодени. Очевидно любовта на двойката успява да устои изпитанията във връзката си, за да се радва на брак вече почти от десетилетие.

Вижте още разкрития от биографията „Битката на братята“ в галерията долу!

Разкрити тайни на кралското семейство от биографията „Битката на братята“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти