Как Меган и Хари успяха да вбесят европейските кралски особи?

Как Меган и Хари успяха да вбесят европейските кралски особи?
Снимка: Getty

Аристократичните семейства в Европа се раздразниха, когато осъзнаха, че не са поканени на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, определяна като светското събитие на годината.

Досега те бяха включвани в списъка с гостите на всички британски кралски сватби, включително и на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г.

Европейските кралски особи определят пренебрежението като "кралски Брекзит". "Те са раздразнени", каза неназован източник. "Те канят Уиндзорите на всичко - сватби, големи тържества. Обикновено присъства принц Едуард. Сега се чувстват, сякаш има кралски Брекзит", поясни той.

Единствената чуждестранна кралска особа на сватбата в събота беше принц Сийсо от Лесото, който е близък с принц Хари, защото двамата са патрони на благотворителната организация "Сентибейл".

Младоженците, които са вече херцог и херцогиня на Съсекс, решиха да не канят политически лидери на сватбата и дори британският министър-председател Тереза Мей не беше сред гостите им. Тъй като принц Хари не е пряк престолонаследник, протоколът не изисква толкова високо ниво на гостите.

Вместо влиятелни политици и аристократи, двойката предпочете да покани 1200 обикновени британци, които да съпреживеят празника им в градините на Уиндзорския замък. Те поканиха и звезди, като Джордж и Амал Клуни, Дейвид и Виктория Бекъм, Серина Уилямс, Джеймс Кордън, Идрис Елба, Елтън Джон.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти