Как Дженифър Лопес затваря поредната врата към миналото си с Алекс Родригес

джей ло родригес
Снимка: Getty

Дженифър Лопес продължава напред и не поглежда назад.

В събота фенове забелязаха, че 52-годишната певица е изтрила повечето публикации в Инстаграм на себе си и бившия си годеник Алекс Родригес. Освен това тя също така е спряла да го следва в платформата.

Някои от постовете, премахнати от страницата ѝ, включват видео с огромен букет цветя, който е получила от Родригес за Деня на влюбените, както и снимки на бившите годеници, които позират за снимка заедно по време на тържественото встъпване в длъжност на президента Джо Байдън. Въпреки това Родригес все още се появява в редица семейни честитки, както и дъщерите му Ела и Наташа.

Въпреки че Лопес в момента не следва Родригес в Инстаграм, той все още я следва и не е изтрил общите им снимки.

В средата на април Лопес и Родригес официално прекратиха отношенията си седмици след като се опитаха да решат проблемите от миналото.

„Осъзнахме, че сме по-съвместими като приятели и очакваме да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общите ни проекти. Желаем най-доброто един за друг и за децата ни“, заяви тогава двойката в съвместно изявление за People. „От уважение към тях единственият друг коментар, който имаме, е да кажем, че благодарим на всички, които ни изпратиха мили думи и подкрепа.“

След като годежът ѝ приключи, Лопес поднови връзката си с Бен Афлек.

Те започнаха да се виждат отново през април след като Бен също се раздля с  Ана де Армас.

Източник наскоро заяви пред People, че Афлек и Лопес „са лудо влюбени“ и един за друг  са „любовта на живота си“.

Друг източник, близък до Афлек и Лопес, споделя, че актьорът е „много щастлив“ с певицата и че „тя е прекрасна за него“, а вътрешен човек, близък до Лопес, добави: „Те искат да направят всичко възможно да останат заедно“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти