Как Дейвид и Виктория възпитават децата си

Семейство Бекъм
Снимка: Getty/Guliver

Всеки, който чуе за четири деца, си представя малък кошмар от разхвърляни играчки и писъци у дома. Когато обаче имаш финансовите възможности на Дейвид и Виктория Бекъм отглеждането на многочленно семейство сякаш не изглежда толкова трудно.

В последното свое интервю Дейвид споделя как точно се отглеждат три големи момчета и едно малко момиче.

Той разкрива, че с Виктория позволяват на синовете си да правят почти всичко, което поискат, без разбира се, това да означава излишно глезене.

Футболистът споделя, че се старае децата му да бъдат колкото се може по-независими и да водят нормален начин на живот.

"Ако трябва да бъда честен, позволяваме на децата ни да правят 99% от нещата, които искат, тъй като желаем да имат нормално ежедневие."

Въпреки това Бекъм споделя, че се налага да обяснява на най-големия си син Бруклин, който е на 14 години, че не всичко, което си намисли, може да се случи.

От друга страна обаче Дейвид споделя, че на него му се налага да прави жертви. Така например от години насам той е разкъсван между кариерата и семейството и често му се налага да пътува и да бъде далеч от жена си и децата си.

В момента съпругът на Виктория тренира в Париж, след като подписа договор с футболния отбор St Germain .

"Няма да е за дълго, но ми е трудно всеки ден да бъда далеч от децата си. Те поне разбират, че на татко им му се налага да работи много", споделя Дейвид.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти