Как братът на Кейт Мидълтън изненада годеницата си (а ние едва го познахме)

Джеймс Мидълтън
Снимка: Getty

Джеймс Мидълтън – братът на херцогинята на Кеймбридж, намира креативни начини да поддържа нещата интересни по време на карантината и даде шанс на последователите си да надникнат зад стените на дома му.

В профила му в Инстаграм може да видите изискани вечери с кучетата му и много кадри на искрената му обич към четириногите му приятели. А тази седмица видяхме и видео, в което ставаме свидетели на невероятната му трансформация! Джеймс е документирал как избръсва брадата си за първи път от седем години и прави изненада на годеницата си с новия си неузнаваем вид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

В началото той споменава сватбата си с Ализе Тевен, която беше отложена на фона на пандемията:

„Ализе и аз трябваше да се оженим – всъщност точно този месец – а тя никога не ме е виждала без брада, така че реших, че е време да ѝ покажа какво има зад брадата. Всъщност най-много се притеснявам, че тези момчета може да не ме познаят след това“, добавя Джеймс, погалвайки едно от многото си кучета. „Кажи довиждане!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been 7 years since I last shaved 🪒 so I decided to surprise Alizee...

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

След това на забързан каданс виждаме как Джеймс избръсва брадата си и показва гладкото си лице, а голямата изненада е, когато се приближава към Ализе, която е седнала във вътрешния двор с родителите на Джеймс – Карол и Майкъл. Веднага щом го вижда без брада, тя скача от стола с радостен вик: „Толкова е странно! Дори когато те целувам е различно!“

Двойката се сгоди през октомври 2019 г. Джеймс се запознава с Ализе, която е финансов анализатор, през 2018 г. в клуб в Южен Кенсингтън, след като тя поздравява неговия кокер шпаньол Ела.

Очарователният брат на Кейт Мидълтън

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти