Известните жени, които обожават да пазаруват онлайн

Известните жени, които обожават да пазаруват онлайн
Снимка: netinfo

Известните актриси в Холивуд са съвременни модерни жени като всички нас. Те работят здраво, грижат се за семействата си, отговорни са пред децата си и поддържат изрядна форма и публичен образ, мисия, която е много по-трудна отколкото подозирате.

Звездите като Джулия Робъртс или Джесика Алба знаят как да разполагат с ценното си време, така че то да им остава за истински важните неща.

Снимка: netinfo

Затова именно те са сред знаменитостите, които са големи привърженици на пазаруването онлайн - не само за мода и козметика, но и за хранителни продукти.

Много по-удобно е докато си у дома и се нуждаеш от хранителни продукти, но не ти се ходи до супермаркета, да отвориш онлайн сайт и да избереш лесно какво да поръчаш оттам.

Каквото и кулинарно изкушение да хрумне на Рийз Уидърспуун или Дженифър Анистън, каквито и съставки да им трябват, те знаят, че сайтовете за пазаруване на храни предлагат опцията Личен асистент, който ще ги купи и ще ги достави експресно до дома им в рамките на два часа.

Снимка: netinfo

В нашата нова галерия ТУК можете да видите кои са звездите от Холивуд, най-отдадени на онлайн пазаруването.

Те са в крак с новите технологии и знаят, че ходенето по магазини и супермаркети губи време и е отживелица. Затова живеят разумно, хранят се здравословно и залагат на качествени проверени покупки - за дома и домакинството.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти