Изпълнения в памет на една легенда, вълнения и ексцентрична мода на наградите „Грами“ 2020

Наградите „Грами“ за 62-ри път отличиха най-добрите в музиката за изминалата година, но тазгодишното събитие беше помрачено заради новината за внезапната смърт на баскетболната легенда Коби Брайънт и дъщеря му Джана.

Много от изпълненията по време на церемонията бяха посветени на семейството на покойния играч от NBA и останалите загинали в катастрофата с хеликоптер.

Били Айлиш
Снимка: Getty

Големият победител на вечерта бе 18-годишната Били Айлиш, която си тръгна с 4 златни грамофончета от най-важните категории: Най-добър нов артист, Песен на годината, Запис на годината и Албум на годината за “When We Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Вечерта беше незабравима и за хип-хоп и R’n’B сензацията Lizzo, която спечели три награди: Най-добро солово поп изпълнение, Най-добро традиционно R’n’B изпълнение и Най-добър ърбън съвременен албум за “Cuz I Love You”.

Били Айлиш
Снимка: Getty

Отсъствието на Лейди Гага на церемонията тази година не ѝ попречи да обогати колекцията си от награди „Грами“ с още две. Песента от филма „Роди се звезда“ – “I’ll Never Love Again” стана Най-добра песен, написана за визуална медия, а саундтракът към лентата победи в категорията за Най-добър саундтрак за визуална медия.

Вижте бляскавите гости на церемонията в галерията тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти