Изневярата на Анджелина

Изневярата на Анджелина
Снимка: Getty/Images

Според неназован източник Анджелина Джоли е признала на бъдещия си съпруг, че му е изневерила.

Приятел на Анджи, който настоял да остане анонимен, разкрил пред медиите, че актрисата е взела решението да направи това признание съвсем скоро, докато Брад бил във Франция и организирал сватбата им. Звездата искала да сключи брак без никакви тайни от него, за това споделила, че преди повече от пет години е била с друг мъж.

Твърди се, че изневярата станала през 2005 г., когато двамата вече живеели заедно. Било изминало много малко време от раздялата на Пит и Дженифър Анистън и Анджелина още поддържала контакт със стар любовник. Името му не се съобщава.

Решението да си признае не било лесно, но Джоли искала да започне нов живот като съпруга на Брад, без да пази тайни от него.

Брад останал поразен от откровенията на своята половинка и се почувствал ужасно, разказал същият източник. Актьорът й казал, че ако не били шестте им деца, сигурно щял да постъпи по различен начин. Анджи обаче не съжалявала за признанието, което криела толкова много години.

Що се отнася до предстоящата сватба, очаква се тя да бъде в типичен холивудски стил.

Двойката вече е похарчила около 100 милиона долара в приготовления за сватбата. Сумата е солидна, защото Джоли и Пит искат да се оженят в огромен замък във Франция, където първоначално нямало нито ток, нито вода. Липсвало отопление, а всички стени и стълби били в лошо състояние. На практика се получава, че звездите ремонтират целия замък преди церемонията това лято.

Замъкът е почти готов – уютен, светъл и подготвен да приеме стотиците гости на звездната двойка. Само услугите на архитекта и строителните материали стрували над 30 милиона долара.

Вече всички 35 спални са топли, светли и с изграден водопровод. В допълнение към това Бранджелина са поръчали изграждането на красив параклис на територията на замъка, в който да си кажат "Да".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти