Изненада: Аманда Сайфред стана майка за втори път!

Аманда Сайфред
Снимка: Getty

Аманда Сайфред и съпругът ѝ Томас Садоски посрещнаха нов член в семейството си.

Актрисата роди момче, а щастливата вест беше съобщена в Instagram профилите на две благотворителни организации, които помагат на деца, чийто живот е повлиян от войни. Като членове на борда на INARA и посланици на War Child двамата последваха примера на Кейти Пери и Орландо Блум, които споделиха новината за раждането на първото си дете чрез UNICEF.

„Толкова сме щастливи да се присъединим към War Child, за да съобщим първи, че членовете на нашия съвет Аманда Сайфред и Томас Садоски посрещнаха второто си дете на този свят“, гласи текстът към снимката, на която се вижда новороденото.

Публикацията продължава с изявление от актьорската двойка: „След раждането на дъщеря ни преди 3 години, ангажиментът ни към невинните деца, които са толкова брутално засегнати от конфликти и войни беше движеща сила в живота ни. С раждането на сина ни работата на INARA и War Child се превърна в наша пътеводна звезда.“

Аманда Сайфред
Снимка: Getty

Аманда успя да запази дискретност около втората си бременност, като избра да не я обявява публично. Тя и съпругът ѝ имат 3-годишна дъщеря на име Нина, родена през март 2017 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти