Изящна в розово и с перлите на принцеса Даяна: Кейт Мидълтън на лятното градинско парти на кралицата

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж отбелязва стабилно присъствие тази седмица – след като участва в откриването на изложба на цветя в Челси, Кейт Мидълтън изненадващо се появи и на градинското парти на кралица Елизабет Втора в Бъкингамския дворец.

Вижте още снимки от събитието ТУК >>>

Кейт изглеждаше изискано с рокля тип палто (каквато херцогинята често облича) на Alexander McQueen в нюанс милениал розово. Дрехата беше комбинирана с шапка Juliette Botterill, велурени обувки Gianvito Rossi и чантичка Loeffler Randall, а внимание предизвика и чифтът перлени обеци на принцеса Даяна, с които Мидълтън се появи.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята пристигна заедно с принц Уилям, който също спази кралския дрескод за мъжко облекло на подобен тип събитие. Жените обикновено носят „дневна рокля заедно с шапка или аксесоар за глава“, а мъжете – костюм, който се състои от подхождащи си елек и панталони, или палто и раирани/официални панталони заедно с шапка и чадър.

Вижте още снимки от събитието ТУК >>>

Самата кралица беше облечена в млечносин костюм Stuart Parvin и шапка Rachel Trevor Morgan, а освен чанта и обувки в черно, носеше със себе си и чадър.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Всяка година над 30 хиляди гости получават покана за градинското парти на кралицата в знак на благодарност за службата им към английското общество. На всяко такова празненство се консумират около 27 хиляди чаши чай, 20 хиляди сандвича и 20 хиляди парчета торта.

Вижте още снимки от събитието ТУК >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти