Избираме любимите си ТВ актриси. Коя ли ще победи?

За първи път зрителите на NOVA ще определят любимите си български филмови продукции, актьори и актриси за изминалата година чрез онлайн гласуване във всяка от категориите: Кино, ТВ Сериали, УЕБ Сериали, Риалити Сериали и кой да получи специалната награда – Изгряваща звезда.

Ние от Edna.bg решихме да ви обърнем внимание върху двете ни любими категории – за най-добра актриса и най-добър актьор в сериал.

Защо точно на тези категории ли?

Защото да развиеш консистентен образ в десетки серии, да издържиш на лудия ритъм на снимане и да накараш хората да те викат с името на героя ти по улиците, се изискват изключителни качества.

Йоана Буковска
Снимка: Откраднат живот

Не че във филмите не е трудно, просто сериалите са ни повече на сърце. Все пак с тях скучните зимни вечери са една идея по-приемливи.

Гласуването за любими филми и сериали, продуцирани от Нова телевизия, се случва тук >>>

награда
Снимка: НОВА

Всеки желаещ може да подкрепи фаворита си като даде своя глас до 18.00 ч. на 15 март 2018 г. Победителите в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването. 

Феновете, участвали в класацията, ще имат възможността да видят своите любими звезди на живо, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде избран да връчи наградата на звездата, за която е дал своя глас.  

Номинираните актриси и повече за всяка от тях, вижте в нашата галерия >>>

Още ТВ лица

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти