Юбилей за Джеймс Бонд - великолепният Даниел Крейг на 50!

Даниъл Даниел Крейг Джеймс Бонд
Снимка: Getty/Gulliver

Лошото момче на Холивуд днес навършва 50 години и става все по-секси с всеки изминал ден!

Сините му очи, наболата брада и онези сцени, в не носи риза... За пореден път си потвърждаваме твърдението, че мъжете стават все по-добри с годините. 

Той става седмият Джеймс Бонд в поредицата филми за известния Агент 007. Керйг успя да вдъхне нов живот в ролята, като направи на пух и прах своите предшественици. 

В интерес на истината Даниел е най-ниският от всички бонд-овци досега, само 1.80 см. В началото целият екип гледа доста скептично на него, та той е прекалено нисък за образа и е рус. В началото създателите на "Кино Роял" не били сигурни в избора си, защото Джеймс Бонд очевидно е описан като тъмнокос Йън Флеминг. 

Но всички притеснения изчезват в момента, в който четирима от общо 6 предишни актьори в ролята на Агент 007, съвсем съзнателно застават зад гърба на Крейг и всъщност потвърждават всички негови качества, които съвпадат много точно с образа на Джеймс Бонд. 

Даниел Крейг определя персонажа на Бонд, който той е изградил, като анти-герой. Актьорът споделя: "Докато съм в ролята на Агент 007 постоянно си задавам въпроса, дали съм добрият герой или просто съм лошо момче, което работи за добрите. В крайна сметка самият Бонд е един убиец. Никога досега не бях играл персонаж, чиято тъмна страна не бива да се разкрива."

Снимка: Getty/Guliver

Крейг заявява, че любимият му актьор от поредицата за тайния агент е Шон Конъри, но все пак допълва: "Никога не бих имитирал някого. Не бих си позволил да копирам играта на друг актьор и в същото време да надграждам върху нея. Това би било безсмислено." Любимият филм на Даниел Крейг от поредицата за Агент 007 е From Russia with Love.

Снимка: Getty/Guliver

През 1992 г. Даниел Крейг сключва брак с шотландската актриса Fiona Loudon, от която има дъщеря на име Ела. Съвместният им живот приключва две години по-късно и през 1994 г. те се развеждат. Даниел Крейг е дългогодишен приятел на английския актьор Марк Стронг и е кръстник на първородния му син.

След развода му, Крейг има седемгодишна връзка с актрисата Хайке Макач, която продължава до 2001 г. От 2004 г. до 2010 г. той се среща с филмовия продуцент Сатцуки Митчел.

Снимка: Gettyimages

През 2010 г. Даниел Крейг започва да се среща с актрисата Рейчъл Ха̀на Вайс, с която са дългогодишни приятели и дори работят заедно по филма Dream House. На 22 юни 2011 г. те сключват брак в Ню Йорк на малка церемония с едва четирима гости, сред които 18- годишната дъщеря на Крейг (Ела) и 5- годишният син на Вайс (Хенри).

От 1962 година досега: еволюцията на момичета на Джеймс Бонд

Издънките на Джеймс Бонд

Снимка: Getty/Guliver

През октомври 2008 г. Крейг закупува жилище за 4 млн. паунда в преустроена стара къща в местността Примроус Хил в Лондон. Актьорът е върл фен на английския футболен отбор Ливърпул. Друга интересна подробност от неговия живот е, че през 2013 г. той получава спортен автомобил Aston Martin V12 Vantage Roadster като подарък от неговата съпруга Рейчъл Вайс за 45-я му рожден ден.

Но... всичко хубаво си има край. Точно преди една година стана ясно, че двамата не живеят заедно от миналата есен. А защо се разделиха и по какъв път поемат и двамата от тук нататък, прочетете тук ► Разделиха се заради ревността му...

Снимка: Getty/Guliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти