Италианска сватба за Лейди Гага

Лейди Гага и Тейлър Кини
Снимка: Getty/Images

Носят се слухове, че Лейди Гага и Тейлър Кини ще се оженят в Италия, макар че датата на сватбата им все още не е известна, съобщи Контактмюзик.

Певицата и звезда от сериала "Пожарникарите от Чикаго" се сгодиха през февруари миналата година, но запазиха мълчание относно плановете си за сватба.

"Тя иска да почете корените си, така че двамата търсят подходящо място в италианската провинция, където да се венчаят - заяви близък до обкръжението им източник, цитиран от в. "Ню Йорк пост". - Тя се подготвя за голяма италианска сватба."

Лейди Гага и Тейлър Кини не бързали да решат кога и къде ще бъде сватбата им. 

"Мястото обаче ще вдъхнови булчинската рокля на Лейди Гага, затова първото ѝ решение ще трябва да е свързано с него - допълни източникът. - То ще определи какъв ще е подходящият тоалет и кой ще го проектира."

Преди се появиха спекулации, че Донатела Версаче вероятно ще е дизайнер на булчинската рокля на певицата, защото двете станаха близки приятелки, след като Лейди Гага се появи в реклама на "Версаче" през 2013 г.

През юни миналата година обаче певицата поясни, че над 30 дизайнери са ѝ представили вижданията си за булчинската ѝ рокля.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти