Исторически момент: очаква се първата гей сватба в кралското семейство

сватба кралска сватба кралица Елизабет принц Филип
Снимка: Getty

Британското кралско семейство се подготвя за още една историческа сватба.

По-късно това лято братовчедът на кралица Елизабет II – Лорд Айвър Маунтбатън, ще стане първият член от разширеното кралско семейство, който ще сключи еднополов брак.

Лорд Айвър ще се омъжи за партньора си Джеймс Коул в частен параклис в Девън на територията на частен имот, собственост на Маунтбатън.

Бившата му съпруга Пени Луис, с която Айвър има три дъщери, ще го изпрати до олтара, а самата тя казва пред “Daily Mail”, че идеята била на децата.

Пени оказва голяма подкрепа на бившия си партньор, пише “ELLE”, а още при встъпването си в брак с Айвър е била наясно, че мъжът ѝ се самоопределя като бисексуален.

Бившата съпруга на Маунтбатън споделя още за настъпилата промяна у него след признаването за сексуалността:

„Сега Айвър е много по-спокоен, по-мил и е станал страхотен готвач. (…) Вероятно дори не е подозирал, че пазенето на тази тайна го измъчва. В момента е напълно различна личност. Всеки казва, че не го е виждал по-щастлив.“

Снимка: netinfo

Самият лорд Маунтбатън разказва пред “Daily Mail”, че главният мотив да сключи брак повторно е заради Джеймс Коул, който досега не е имал този опит:

„Настоявам, защото мисля, че за него е важно. Джеймс не е имал стабилен живот като моя. Искам да мога да му го предоставя.“

Айвър споделя още и за реакцията на дъщерите си, които се вълнуват за предстоящата сватба:

„Когато споменах на най-голямата ми дъщеря Ела, тя каза: „О, тате, голяма работа. Това вече е нормално в наши дни.“ Естествено, тяхното поколение е приело тази концепция.“

Снимка: netinfo

Бракът вече е получил благословията на цялото семейство, а принц Едуард, който е един от най-добрите приятели на лорд Айвар, е твърде вероятно да присъства на сватбата, предназначена за тесен кръг от роднини и приятели.

След сватбата на лорд Айвър очакваме принцеса Южени и Джак Бруксбанк да сключат брак на 12 октомври тази година.

Снимка: netinfo

Още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти