Истинският наследник на трона: принц Уилям замести кралицата на официално събитие

принц улям кралица елизабет кейт мидълтън
Снимка: Getty

Принц Уилям се завърна в публичното пространство за първия си ангажимент през новата 2022 година. 

Херцогът бе домакин на церемония в замъка Уиндзор с дългогодишна традиция в кралското семейство. Там връчи отличия на заслужили граждани, отличени за техните постижения и добра служба.

39-годишният принц дори използва меч, за да присъди рицарско звание на Клайв Лойд, капитан мениджър и бивш играч в отбора по крикет Уест Индис.

Това събитие обикновено се организира от кралицата или от неѝн официален заместник. А когато говорим за кралското семейство, всички сме наясно, че няма нищо случайно.

Появата на принц Уилям вероятно е знак, че той се подготвя за ролята си на бъдещ принц на Уелс и наследник на трона.

Междувременно никой не е чакал да наследи британската корона по-дълго, отколкото 72-годишният принц Чарлз. Но когато все пак седне на трона (което ще се случи веднага след смъртта на Елизабет Втора), някои смятат, че при управлението си той няма да има подкрепата на народа.

Мнозинството жители на Великобритания биха предпочели следващия крал да стане внукът на кралица Елизабет Втора принц Уилям, а не неговият баща, установи изследване, проведено от агенция "Делтапол". Според изданието това показва колко силно е спаднала популярността на 72-годишния престолонаследник, въпреки неговите усилия да подобри имиджа си през последните две десетилетия.

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти