Идва ли раздялата за Гришо и Никол Шерцингер?

Идва ли раздялата за Гришо и Никол Шерцингер?
Снимка: AKM-GSI

За пукнатини във връзката на най-добрия ни тенисист Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер разкрива английският таблоид „Сън”, цитиран от gong.bg.

Новината, че двегодишният им романс е застрашен, идва десетина дни след като Григор бе заснет да демонстрира доста близки отношения с бившата си половинка Мария Шарапова.

Източник на „Сън” твърди, че 38-годишната Никол не се е виждала с българина около два месеца. „Нещата не вървят добре. Не изглежда, че ще успеят за закърпят нещата. Никол е много заета жена, а Григор също пътува доста по света заради тенис турнирите”, споделя източникът.


Тя имаше някои лични проблеми, с които да се справи, а Григор не бе до нея, за да я подкрепи. Не е лош човек, чудесен е, но връзката им не е лесна. Сега са в почивка. И преди се е случвало, но се справяха. Този път приятелите им са убедени, че нещата са сериозни”, добавя източникът на вестник „Сън”.

Английският таблоид доста подробно напомня за отношенията между Григор Димитров и Мария Шарапова и публикува снимка на двамата от благотворителния турнир в Мадрид, където те се засякоха.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти