Херцогинята на народа: Меган Маркъл продължава да печели сърца в Африка

Меган и Хари
Снимка: Getty

След заетата си вторник сутрин, когато херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха с младежка група, нуждаеща се от психични грижи, двамата продължиха с ангажиментите си на континента.

Вижте още снимки в галерията тук >>>

Вчера принц Хари и Меган Маркъл посетиха Централната джамия на Кейптаун, където видяха първия ръкопис на Корана в Южна Африка. Там двамата се срещнаха и с представители на различни вероизповедания, за да научат повече за приноса на най-старата джамия в тази част на континента към междурелигиозния диалог в Кейптаун.

Меган и Хари
Снимка: Getty

За посещението в храма херцогинята замени денима с рокля STAUD в цвят каки, шал за глава в кремаво и ниски обувки в телесен цвят Sam Edelaman.

Вижте още снимки в галерията тук >>>

Меган Маркъл общува с местните и по-късно, когато с принц Хари посетиха дома на готвача Шамийла Самодиен в квартала Бо Каап за следобеден чай. Там херцогът и херцогинята делиха една трапеза с домакините и опитаха традиционна храна.

Меган и Хари
Снимка: Getty

„И двамата са горди родители, много щастливи и притежават добра енергия. Грижовни хора са и това си личи в работата, която вършат“, сподели Самодиен след срещата с членовете на кралското семейство, и допълни: „Те говориха за Арчи - как се чувства удобно още с пристигането, и казаха, че е добро момче. Личеше си колко са щастливи.“

Вижте още снимки в галерията тук >>>

Денят за Меган и Хари завърши с прием в резиденцията на Британския върховен комисар в чест на младежкото лидерство и активизъм. За събитието херцогинята се появи със своята дълга рокля Martin Grant на райета, която беше част от гардероба ѝ и по време на миналогодишната обиколка заедно с принц Хари.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Вижте още снимки в галерията тук >>>

Още за турнето на принц Хари и Меган Маркъл в Африка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти