Григор и Мария сложиха край

Григор и Мария
Снимка: Getty/Guliver

Григор Димитров потвърди новината, че е прекратил връзката си с Мария Шарапова.

„Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам ѝ много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят", сподели Григор пред TennisKafe.com, цитирано от Novanews.bg

„Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Димитров.

Малко след като бизнес-репортерът на ESPN Дарън Ровел гръмна с новината, че Григор Димитров и Мария Шарапова се разделят, редица издания по целия свят се надпреварваха да го цитират, припомня Gong.bg.

Изданието rus.delfi.lv посочи по-рано, че двамата вече не се следват в профилите си в социалните мрежи, а и доказателства за раздялата им били снимките от последните им ваканции.

Шарапова беше сама в Черна гора, докато Гришо отлетя за САЩ след мачовете за Купа Дейвис и релаксира с тенис и тренировки под зоркия поглед на Иван Лендъл.

Двамата са заедно от началото на 2013 г., като досега неколкократно се говореше за тяхна раздяла, но те я опровергаваха.

Прочетете още:

Интервю с Григор Димитров

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти