Григор Димитров с Мария Шарапова

Григор Димитров с Мария Шарапова
Снимка: Getty/Images

Цяла България се гордее с Григор Димитров и неговата победа над Новак Джокович. Вече номер едно в света е не друг, а 21-годишният българин Григор Димитров.

Сега обаче се оказва, че освен победата в тениса, Гриша трупа точки и в личния си живот.

Днес една от водещите новини в Dailymail.co.uk е все още официално непризнатата, но съществуваща връзка между бившата номер едно в света сред жените в тениса Мария Шарапова и нашето момче Григор Димитров.

Двамата са засечени от папараци по улиците на Мадрид да се държат за ръце и да се целуват нежно (вижте снимки тук, тук и тук).

Мария е с пет години по-голяма от Григор, но това не представлява никаква пречка за двамата влюбени. Според слуховете Шарапова дори е подарила на възлюбения си чисто ново синьо порше.

Интересното е, че малко след знаменитата победа над Джокович, Димитров сподели в интервю за сп. "Sport llustrated", че по време на тенис срещата е бил истински вдъхновен от думите, които му е казала приятелката му и които ще помни до края на живота си.

Какви точно са били те обаче, ще си остане тайна между Мария и Григор.

Интересното е, че до преди година Шарапова бе сгодена за баскетболната звезда Саша Вуячич, но нещата между двамата не се получиха.

Дано сега късметът е на тяхна страна и Мария и Григор да намерят истинското щастие един с друг и да признаят най-сетнe връзката си официално.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти