Голотата на големия екран

Майкъл Фасбендър и Чарлийз Терон по време на церемонията по раздаването на филмовите награди на "MTV", Лос Анджелис, юни 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

В новия брой на американското модно списание "W Magazine" актьорите Чарлийз Терон и Майкъл Фасбендър са главни действащи лица в доста дръзка фотосесия и споделят какво мислят за сексуалните сцени в киното с тяхно участие.

Двамата бяха част от състава в последния филм на режисьора Ридли Скот "Прометей" ("Prometheus"), чиято световна премиера бе преди броени седмици. Бюджетът на продукцията надхвърля 130 млн. долара.

"Не съм от жените, които трудно се справят с показването на своето тяло, но това се дължи и на факта, че почти винаги си партнирам с мъже, които ме предразполагат към интимните сцени", разкрива 36-годишната Терон, носителка на "Оскар" за водеща женска роля през 2004 г. за филма "Чудовище" ("Monster").

Снимките за "W Magazine" на известния моден фотограф Марио Соренти показват актьорите в красиво заснет садомазохистичен вид.

На кадрите Чарлийз е облечена с тоалети на "Dolce & Gabbana" и "Christian Dior", а гардеробът на Фасбендър включва предимно кожени панталони на бранда "Diesel".

''Аз пък се притеснявам от голите сцени, въпреки че постоянно има такива във филмите с мое участие. Същото се случва и с ролите, в които умирам, така че умирането и разголването на екран май ще си останат запазената ми марка'', коментира 35-годишният Фасбендър, който е от ирландско-германски произход.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти