Големите победи и големите победители от музикалните награди Грами

xc
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Тази нощ в Ню Йорк се проведе церемонията по раздаването на музикалните награди Грами. 

Американският ритъм енд блус певец Бруно Марс бе удостоен с шест награди "Грами", включително в категорията най-добър албум на годината за "24K Magic", на церемонията в "Медисън Скуеър Гардън".

За първи път артистът, роден в Хавай, получава най-престижната награда "Грами" за албум. Марс получи също "Грами" за песен на годината и за запис на годината.

Рапърът Джей-Зи не получи нито една от наградите "Грами" в осемте категории, в които бе номиниран и реши да не пее на церемонията.

Вижте най-впечатляващите тоалети по червения килим в нашата галерия ТУК. ►►►

Британският поп певец Ед Шийран получи две награди "Грами" - за най добър албум с поп вокал за албума "Divide" и за най-добро изпълнение на поп соло за "Shape of You".

Канадската певица Алесия Кара получи награда "Грами" в категорията най-добър нов артист, наричана "откритие на годината", на церемонията в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк тази вечер.

Легендарният канадски певец и поет Ленард Коен не получи приживе нито веднъж награда "Грами", но снощи бе удостоен посмъртно с "Грами" в категорията за най-добро рок изпълнение за песента "You Want it Darker", в която пее, че е готов да умре.

Филмът "Ла Ла Ленд" получи две награди "Грами" на церемонията тази вечер в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк за саундтрака на композитора Джъстин Хурвиц.

Церемонията в Ню Йорк беше белязана от политиката и социалните теми, а много от звездите носеха бели рози, в знак на солидарност с движенията срещу сексуалния тормоз. 

Вижте най-впечатляващите тоалети по червения килим в нашата галерия ТУК. ►►►

А по-късно днес ще ви разкажем за всичко интересно, случило се по време на церемонията, в детайли. Очаквайте всичко това в Edna.bg.

 

Грами vol. 60 - дрескод с бели рози и церемония извън Холивуд

Впечатляващите тоалети от наградите "Грами" 2017

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти