Годежните пръстени на звездите

Годежните пръстени на звездите
Снимка: netinfo

Мария Николова

Нали знаете, че когато мъжкият пингвин се влюби, той проверява целия плаж, за да намери най-красивото камъче и да го дари на своята избраница в знак на безграничната си обич.

Както е в природата на едни от моногамните животни, така и при хората - любовта на мъжете трябва да се докаже с пръстен.

В света на известните холивудски имена обаче нещата стоят по малко по-различен начин. Там бижуто за нежните дамски пръсти трябва да е на известна марка, с огромен диамант и колкото е възможно по-скъпо. По-скъпо дори и от малък остров!

Точно така!

Затова днес в нашата нова галерия ще ви покажем едни от най-скъпите пръстени, които красят ръцете на популярните в Щатите красавици.

За да разберете колко точно струват накитите, кой им ги е дарил и дали звездните момичета са все още с мъжете, за които са се сгодили, както и как се развиват техните връзки към ден днешен, вижте галерията ни ТУК.

В нея също така ще разберете коя световноизвестна актриса е получила уникален 33-каратов годежен пръстен за 8,8 милиона долара!

А в следващите снимки ви показваме няколко от щастливите дами, имащи удоволствието да носят върху себе си бижу, с което могат да си купят малък романтичен остров в океана:

➜ Към галерията

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти