Годеж за Пипа Мидълтън

Годеж за Пипа Мидълтън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Явно малката сестра на Кейт Мидълтън - Пипа, най-сетне ще последва сестра си и ще се разходи до олтара, за да стане съпруга на приятеля си от три години Алекс Лаудън. След редицата слухове, че двамата всъщност не са повече заедно, се оказа, че не само още се обичат, ами и се целуват в малките часове на нощта под уличните лампи.

Според "Дейли мейл" (Dailymail.co.uk) Алекс е помолил свои приятели да разгледат за хубави годежни пръстени в тузарски магазин. Той самият се е притеснявал да отиде и да хвърли едно око, за да не бъде забелязан от папараците и да се вдигне излишен шум, но ето че вече се знае.

31-годишният бивш играч на крикет ще трябва доста да се постарае с избора на пръстен, тъй като сестрата на Пипа Кейт получи един от най-известните годежни пръстени - този със син сапфир и диамант, който беше притежание на покойната Даяна.

Сега Лаудън ще трябва да избере точно толкова, ако не и по-хубаво бижу, за да не се почувства избраницата му ощетена.

Затова Алекс се е спрял на пръстени по дизайн на Диан фон Фюрстенберг. Дизайнерката е любима на жените в семейство Мидълтън, освен това е известна с уникалните си модели годежни пръстени. Може би бижу с голям, красив и много блестящ камък би се харесал на Пипа, за която се знае, че е доста по-капризна от сестра си и е любителка на лукса.

Близки до Алекс Лаудън споделят, че той чувства натиск над себе си, защото се бой, че ако предложи скоро брак на Пипа, някой друг ще го изпревари. Все пак на сватбата на Кейт и Уилям тя блесна в цялата си прелест и от тогава насам всички говорят за нея.

Според някои слухове тя и Алекс са обмисляли да се сгодят още преди, но Уилям ги е изпреварил и е предложил брак на Кейт. Затова двамата са решили да изчакат да мине кралската сватба и чак след това да се замислят отново за годеж.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти