Гала: "По-добре всеки ден по едно цвете, отколкото 365 веднъж в годината"

Гала: "По-добре всеки ден по едно цвете, отколкото 365 веднъж в годината"
Снимка: NOVA

Гала е една от най-обичаните телевизионни водещи в родния ефир. Водещата на "На кафе" по NOVA сподели специално за нас всички свои любими и интересни неща относно 14 февруари. Ето и какво е отношението ѝ към Деня на влюбените:

Edna.bg: Как празнуваше 14 февруари преди години, когато не беше толкова популярен празник по нашите ширини и как го празнуваш сега?

Гала: Не го празнувах и когато не беше популярен, не го празнувам и днес. Аз съм ценител на доброто вино и тогава, и сега на този ден празнувам Трифон Зарезан. Избирам хубаво вино, правя празнична вечеря и ги споделям с любим човек. На хората като мен на този ден препоръчвам червено вино с малко по-тежък, характерен вкус и плътно тяло, което чудесно би подхождало на телешки стек или дивечово месо.

Кой е най-милият начин да изразиш любовта си според теб?

Гала: Не знам кой е най- милият начин, но знам, че любовта трябва да се показва ежедневно. По- добре всеки ден по едно цвете, отколкото 365 веднъж в годината.

Какво интересно ще видим в „На кафе“ другият вторник, на 14-ти?

Гала: На 16-ти февруари стават 8 години от завръщането на "На кафе" на екран след 5 годишна пауза. Затова цялата седмица ще бъде празнична. 14-ти февруари ще бъде различен в "На кафе", защото домакин на предаването ще бъда не само аз, а и прекрасният артист и музикант Миро. Заедно ще представим най-актуалните както сериозни, така и забавни теми в публичното пространство, които смятаме, че заслужават вниманието на зрителите.

Разбира се ще бъде празнично и Миро ще поздрави всички празнуващи с новия музикален хит "Гълъбо", както и с най-новото си авторското парче "Revers". Специалната ни среща “На кафе”, в този наистина специален ден, ще бъде с прекрасното семейство на Ваня Джаферович.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти