Еволюцията на Виктория Бекъм

Еволюцията на Виктория Бекъм
Снимка: netinfo

Виктория Карълайн Бекъм - английска поп певица, танцьорка, моден дизайнер и бизнес дама.

Тя става известна като член на популярната в края на 1990-те група „Spice Girls“, където е наречена Пош Спайс (posh— шикозен).

На 17 години Виктория завършва театралното училище и продължава звездния си път в колеж за изкуства и театър, където изучава танци и мода.

През този период попада на реклама във вестник, в която се търсят забележими, талантливи и амбициозни певици и изпълнители. 400 жени се явяват на кастинга. За бъдещата поп група, са избрани Виктория (Пош), Мелани Браун (Мел Би), Ема Бънтън, Мелани Чизхолм (Мел Си — Спорти) и Гери Халиуел (Джинджър). Петорката се превръща в най-успешната женска група на столетието – Спайс Гърлс. 

1997 е годината, в която на мач на Манчестър Юнайтед Виктория среща футболиста Дейвид Бекъм, който държи да се запознае с шеметната петорка. Двамата започват да излизат и това предизвиква всеобщ медиен интерес. 23-годишен Дейвид Бекъм предлага брак на 24-годишната Виктория, като ѝ подарява три каратов диамантен пръстен на обща стойност 65 000 долара.

Двамата имат един от най-успешните бракове в света на шоубизнеса, а плод на любовта им са 4-те им деца - трима сина и една дъщеря.

Как еволюира визията на Виктория Бекъм през годините вижте в нашата галерия ТУК.

>>> Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти