Ева Лонгория: "Радвам се, че родих сина си на 43"

Ева Лонгория: "Радвам се, че родих сина си на 43"
Снимка: Getty

Раждането на дете в по-късен етап от живота коства на майките голям стрес и ги превръща в обект на обществена критика, особено когато е навършила четвъртото си десетилетие.

Затова позитивното послание на Ева Лонгория се абсорбира като свежа глътка въздух. Тя не само че не съжалява, че е станала родител на 43 години, но дори искрено вярва в това, че е била благословена със син в най-подходящия момент от живота си.

"По-търпелива съм", споделя актрисата и добавя, че в този етап от живота вече не ѝ се налага да работи толкова често и има възможност да се погрижи за личния си живот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bikinis and Babies, these are a few of my favorite things! #nationalbikiniday 👙

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Ева споделя, че в момента работи като продуцент и режиьор, но това не я задължава да прави компромис с грижата за семейството си. Нещо повече - малкият Сантяго Енрике придружава актрисата на работното ѝ място дори по време на снимки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snuggle time in Toronto! #FavoriteTimeOfDay 🥰👶🏻

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Звездната майка добавя, че все пак не всичко е розово: "Беше ми много трудно да се върна на работа. Да кърмя, докато изпълнявам професионалните ми задължения, не беше лека задача, както и хроничната липса на сън."

Ева Лонгория споделя, че майчинството е преобърнало начина ѝ на мислене и я е направило много по-рационална и целеустремена: "Когато ми предложат работа, ако не съм сигурна, че мога да дам всичко от себе си, просто отхвърлям предложението. Всяка майка знае, че няма да вземе важно решение, ако не може да гарантира на самата себе си, че това няма да се отрази негативно върху семейство ѝ."

Разгледайте в нашата галерия снимки на красивата мама и нейното малко съкровище >>>

 

Още от категория "Известни":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти