Ето как изглежда edna кралска сватба по време на пандемия

кралска сватба ринцеса Йордания Рая бин Хюсеин
Снимка: Instagram/@arabianroyalagency

От края на март във Великобритания имаше забрана за провеждане на сватби в цялата страна по време на пандемията, като мерките важаха и за кралското семейство. Но от 4 юли правителството потвърди, че церемониите за сключване на граждански брак могат да се възобновят с мерки за социална дистанция, разбира се. И ето че първата кралска сватба през годината се проведе в съответствие с новите правила!

Тази седмица принцесата на Йордания Рая бин Хюсеин и британският журналист Нед Донован, който е внук на писателя Роалд Дал, размениха обетите си на интимна церемония в Англия. Донован предложи на принцесата през октомври миналата година, след като двойката се запозна в Индия през 2018 г.

На церемонията присъства майката на 34-годишната принцеса – кралица Нур, и още трима свидетели, за да се спазят ограниченията за до четирима гости (без булката и младоженеца в това число). Заради новите мерки на сватбата не се предлагаха храна и напитки, нямаше и музика.

Модните правила, които трябва да спазваш като кралска особа

В Twitter булката, която в момента учи за докторска степен по модерна японска литература в Калифорнийския университет, разкри, че първоначално е планирала да организира сватбата в родната си Йордания:

„Благодаря на всички за милите пожелания за нашата сватба! Въпреки че първоначално беше планирана за април в Йордания, пандемията отмени тези планове и беше по-безопасно семейството на съпруга ми да остане във Великобритания. С Божията помощ очакваме с нетърпение да празнуваме в Йордания, щом ситуацията го позволи.“

За големия ден принцесата носеше традиционна бяла сватбена рокля с дълъг ръкав със сложен флорален мотив и дълъг до земята воал, а на челото си носеше блестяща диамантена диадема, вероятно семейно наследство.

Кейт, Уилям, Хари и Меган - щастливи и стилни на кралска сватба

Сватбата на принцеса Беатрис също беше предвидена да се проведе в двореца Сейнт Джеймс на 29 май, но беше отложена. Последната кралска сватба беше на сестра ѝ принцеса Юджийн и Джак Бруксбенк на 12 октомври 2018 г. в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.

Малките шафери на сватбата на принцеса Юджийн отново приковаха вниманието на всички към себе си. И предизвикаха широки усмивки.
Снимка: Getty/Guliver

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти