Елизабет II с нов щедър подарък за принц Хари и Меган Маркъл

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Може да са минали два месеца от сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс, но кралицата все още не е приключила с подаръците си за младоженците.

След като Елизабет II вече направи сватбен подарък на своя внук и неговата съпруга с къща в имението Сандрингам, монархът е дарил двойката с още един дом.

Според Daily Mail това е Аделайд Вю - къща, която е част от замъка Уиндзор. Според източника на изданието Хари и Меган вече са били на оглед, при който са харесали къщата, и предстои скоро да се нанесат в нея.

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Докато от Кенсингтън все още не са потвърдили новината, източникът споделя още, че местоположението на имота е подходящо за съпрузите, които са постоянно под прожекторите и трудно намират усамотение: „Замъкът Уиндзор разполага със седем входа и изхода, така че младоженците могат да влизат и излизат без да бъдат снимани.“

Предишният жител на Аделайд Вю е капитан Питър Таунсънд, а според очевидци домът е щедро обзаведен. От Daily Mail например отбелязват, че „основната спалня в мащабната къща се радва на сводест таван с позлатени делфини и орнамент на въже, част от кралска яхта от 19 век. Вътре има още и мраморна камина в гръцко-египетски стил.“

Замъкът Уиндзор
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти