Една невиждана до момента Лейди Гага

Една невиждана до момента Лейди Гага
Снимка: Getty/Guliver

Всички са свикнали да виждат Лейди Гага със солидно количество грим, изкуствена коса и театрален тоалет. Дори в 6ч. сутринта, тя носи сценичното си облекло, без ни най-малко да се притеснява от това.

Ето че сега 25-годишната певица се е опитала да се покаже така, както само най-близките й са я виждали - без грим. Звездата пусна своя снимка в "Туитър", на която позира с току-що измито лице.

Гага сама е направила снимката с помощта на мобилния си телефон и огледалото в банята. Тя позира по обикновен зелен потник, прибрана в опашка коса, никакъв грим и бяло цвете зад ухото.

Текстът под снимката се ограничава само с това да пожелае приятен ден на всички.

Преди няколко дена Лейди Гага отново сподели своя снимка на страницата си в "Туитър", на която позира с новите си обеци. Интересното е, че гримът й отново е пестелив – очна линия и червено червило.

Може би певицата е решила, че е крайно време да се откаже от тежкия грим и цялата изкуствена театралност, с която се покрива от глава до пети.

Неотдавна тя беше споделила, че рядко има възможността да свали целия грим от кожата си и често спи с него. Това водело до различни кожни проблеми. Гага се оплака още, че и косата й не е в особено добро състояние и даже капе, тъй като непрестанното боядисване в разнообразни цветове я изтощава сериозно.

Промяната в начина на гримиране може да се дължи на новия мъж в живота на Гага – актьорът Тейлър Кини. Двамата се запознаха миналата година по време на снимките на видеото към песента "You And I“. Според различни източници Гага и Тейлър са много щастливи заедно, даже обмислят възможността за годеж.

Това, обаче, едва ли ще се случи скоро, тъй като певицата подготвя своето турне "Born This Way“. То трябва да започне в началото на април и ще погълне цялото й свободно време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти