Един невероятно очарователен принц, който... ще снима сватбата на Меган и Хари

ас
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Кралската сватба на годината“ – такова прозвище си спечели венчавката на британския принцХари и бившата актриса Меган Маркъл, която ще се състои на 19 май в замъка Уиндзор.

И както подобава на такава церемония, всичко трябва да е царствено и бляскаво. И вероятно няма нищо странно във факта, че истински принц (при това чаровен) ще прави сватбените снимки в замъка Уиндзор - Алекси Любомирски

Алекси Любомирски е с благородно потекло, а в обектива му са попадали знаменитости от ранга на Джулия Робъртс, Кейт Хъдсън и Бионсе. Негово дело са и годежните фотографии на принц Харии Меган Маркъл.

Роденият в Англия фотограф е наследник на могъщо полско семейство, удостоено с наследствена княжеска титла от императора на Свещената римска империя Фердинанд Трети през XVII век. Титлата му е Негова светлост принц Алекси.

 

What today's interrogation looked like :-)) @salessi @anneduboucheroninc

A post shared by Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) on

Сватбата на принц Хари и Меган е вероятно най-любопитното и грандиозно светско събитие на 2018 година. Не е тайна, че бъдещите младоженци са изключително интересни както за почитателите на кралското семейство, така и за медиите.

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор. 

ас
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти