Един мъж, който привидно има всичко, но никак не му върви в любовта и живота...

Един мъж, който привидно има всичко, но никак не му върви в любовта и живота...
Снимка: Getty

Актьорът Бен Афлек и приятелката му, продуцентката Линдзи Шукъсотново са се разделили - по-малко от два месеца, след като подновиха романа си.

46-годишният Афлек и 38-годишната Шукъс се събраха отново миналия месец, след като преди около седем месеца се разделиха след едногодишна връзкаДвойката се разпаднапрез август миналата година, малко преди актьорът отново да постъпи в клиника, за да лекува алкохолизма си, припомня изданието.


Сега неназовани източници, цитирани от сп. "Пийпъл", разкриват, че въпреки шанса, който отново са си дали, Бен Афлек и Линдзи Шукъс са разбрали, че нещата помежду им няма да се получат и са решили да се разделят.

Като основен фактор за раздялата им се посочва разстоянието, което ги дели.

r
Снимка: Getty

"Линдзи има дете, бивш съпруг и работа в Ню Йорк, а семейството и работата на Бен са в Лос Анджелис. Макар да се обичат и уважават, те осъзнаха, че нещата помежду им няма да се получат. Въпреки това Бен и Линдзи ще запазят завинаги обичта си един към друг", разкриват източниците.

r
Снимка: Getty

Бен пък, от своя страна, доказва холивудското правило, че дори и звездите, които привидно имат всичко - слава, пари, семейство, могат въпреки това да се чувстват разочаровани от живота.

r
Снимка: Getty

Афлек е типичният пример за това - макар да бе щастливо женен за Дженифър Гарнър, с която имат 3 прекрасни дечица, актьорът от години се бори със зависимостите си, дори прекара известно време в клиника за лечение на алкохолизъм. Именно това и бе причината окончателно да се раздели с Гарнър преди 2 години.

r
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти