Един ден с кралицата: Меган Маркъл споделя първа публична визита с Елизабет

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Кралица Елизабет и херцогинята на Съсекс пристигнаха в графство Чешир днес, за да прекарат деня в серия от посещения.

За пристигането си в британския град Уиднес в четвъртък сутрин двете са пътували през нощта със специален влак.

Смята се, че пътуването с превозното средство, предназначено за кралското семейство, е привилегия, от която принц Уилям се е възползвал само веднъж, а Кейт Мидълтън и брат му Хари никога не са пътували по този начин.

Със стъпването си на гара Рънкорн двете дами се запознаха с архитекти, планьори и други представители на общността. След това кралицата и херцогинята бяха заведени да разгледат новия мост Мърси, на чието откриване присъстваха.

Графикът им за деня включва още обяд в общината на Уиднес и откриване на театър „Сторихаус“. Двете дами имаха и възможността да чуят музикални изпълнения на местни ученици.

Докато за днешния си костюм и шапка кралицата залага на нюанс лаймово зелено, Меган Маркъл носи рокля в цвят сметана на Givenchy от дизайнерката Клеър Уейт Келър, създала булчинската ѝ рокля.

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Изглежда, че херцогинята на Съсекс е отчела някои критики към облеклото си по време на Военния парад преди броени дни, където роклята ѝ беше с разголени рамене. Днешната си дреха с интересна горна част тя комбинира със семпъл черен колан, който подхожда на обувките и чантата ѝ.

Това е първото публично посещение за Елизабет II и Меган Маркъл, което споделят само двете. На снимките дамите изглеждат във видимо добро настроение, а през повечето време усмивките не слизат от лицата им .

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Меган Маркъл Елизабет
Снимка: Getty

Още за кралското семейство:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти