Бившият „вечен ерген“: Джордж Клуни за трогателния момент, в който с Амал решават да имат дете

Обичаме да четем за любовните истории на известните личности, а семейство Клуни несъмнено са сред нашите любимци. Днес двойката се радва на близнаците си – Ела и Александър, а самият Джордж Клуни е приел много насериозно своята нова и най-важна роля в живота – тази на бащата.

Актьорът сподели в подкаста WTF with Marc Maron за незабравимия ден, в който научава, че семейството му ще се увеличи с още двама, и кога със съпругата му осъзнават, че вече са готови да станат родители:

„Не исках да се женя. Не исках да имам деца. Но в един момент в живота ми дойде това невероятно човешко същество. Влюбих се лудо. В мига, в който я срещнах, вече знаех, че нищо няма да бъде същото.“ 

Амал и Джордж Клуни блестят по време на Лондонския филмов фестивал

„Не знаех, че ще имаме близнаци. Отидохме при лекаря, който ни показа сонограмата и я посочи с думите: „Ето тук. Ето го вашето момченце!“

Аз възкликнах „Момченце, чудесно!“ 

После той добави: „А ето го и момиченцето“ и моментално замръзнах.“

Джордж признава, че е бил шокиран от този факт, защото „се е подготвял само за едно“. Днес обаче се чувства като най-големия щастливец на света. 

Спомня си и за емоционалния момент, в който с Амал решават да станат родители.

„Бяхме женени от една година и отидохме на гости у близък приятел. Той има дете, което тогава беше много шумно и невъзпитано. Стана ми неудобно и предложих на Амал да излезем на разходка. По това време тя също не беше мислила по този въпрос, наистина. Тогава ми каза: „Знаеш ли, ние сме големи късметлии.“ Съгласих се: „Да, големи късметлии сме, че успяхме да се открием.“

Тогава Амал предложи: „Чувствам, че този късмет трябва да бъде споделен с още някого.“ 

Джордж Клуни се замисля за момент и осъзнава, че досега никога не са говорили по тази тема. Споделя ѝ, че е съгласен, стига и тя да се чувства готова. „Мисля, че трябва да опитаме“, прошепва Амал.

„За мен това беше много емоционален момент, защото през целия ми живот си мислех, че просто не ми е писано, и някак се бях примирил с това.“

Идеи за есенен стил от Амал Клуни

Първият брак на Джордж Клуни е с актрисата Талия Балсам. Той продължава от 1989 до 1993 година. В свое изказване преди години Клуни споделя, че никога повече няма да се ожени и да има деца. Актрисите Мишел Пфайфър и Никол Кидман обаче решават да се обзаложат с него, че до навършването на 40-годишна възраст той ще се задоми. Това така и не се случило, така че звездите му дали 20 хиляди долара, които той дарил за благотворителност.

Джордж се запознава с международния адвокат по правата на човека Амал Аламудин през 2013 г. и малко след това я завежда в прочутото студио “Abbey Road” в Лондон на първата им среща. Двамата се сгодяват само месеци по-късно през април 2014 г., след което се женят в Италия със зашеметяваща церемония през есента.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти