Джордж Клуни: Скандал с Амал? Това са глупости

Амал Джордж Клуни Известни
Снимка: Getty

"Съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни го изостави, вземайки със себе си близнаците Александър и Ела. Това пише изданието Радар Онлайн. Според информацията, Амал се е оттеглила от звездния си съпруг във вила в Италия. Тя не иска повече да вижда Клуни, който отчаяно се опитва да се помири с любимата си.

Не е известно какво е причинило „разрива”. "Тя го предупреди, че ако той дойде там, ще трябва да остане в къщата за гости", каза пред репортери близък на двойката. Наскоро Джордж и Амал Клуни придобиха луксозно имение на италианския остров Сардиния. Съпрузите планираха да отпразнуват преместването, но както изглежда, това няма да стане."

Амал Джордж Клуни
Снимка: Getty

Няколко реда, от които човек внезапно губи вяра не само в любовта, ами и в хората изобщо. Секунда по-късно обаче, след бърза проверка на по-достоверни източници, разбираме, че това е просто една лъжа. 

Джордж Клуни и Амал НЕ СЕ развеждат, не са се карали, тя не е бягала с близнаците, сякаш е 20-годишна и изобщо, всичко е както трябва в дома на семейство Клуни. Обяснява го самият той пред US Weekly. 

джордж клуни амал клуни
Снимка: Getty/Gulliver

А ние само можем да ви посъветваме да не вярвате дори на очите си, освен ако не сте проверили два пъти, че това, което виждате, е вярно. 

джордж клуни амал клуни
Снимка: Getty/Gulliver


 

Какво е правил Джордж Клуни на кралската сватба? Наливал е текила!

Официално женен

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти