Джордж и Амал Клуни ще бъдат кръстници на детето на принц Хари и Меган Маркъл?

Джордж и Амал Клуни ще бъдат кръстници на детето на принц Хари и Меган Маркъл?
Снимка: netinfo

Много интересна и чудесна новина беше публикувана в британския вестник "Мирър", а именно, че първородното бебе на принц Хари и съпругата му Меган може би ще има световноизвестни кръстници.

Според изданието, холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му - адвокатката и защитник на човешките права Амал, вече са поканени от бъдещите родители за кръстници на бебето им.

Изданието отбелязва, че кралската двойка поддържа чудесни приятелски отношения със семейство Клуни. А ако твърдението се окаже вярно, то бъдещето кралско бебе ще има прекрасен кръстник в лицето на Клуни.

Припомняме, че първата рожба на херцозите на Съсекс се очаква да се роди през пролетта.

Същевременно Бен Бреслин, братовчед на Джордж Клуни, заяви пред британските медии, че от холивудския актьор ще стане кръстник за пример:

"Джордж е чудесен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един много добъркръстник", коментира Бреслин. Той похвали и Амал, която със своята честност и ангажираност, също може да бъде сочена за пример.

Снимка: netinfo

Изданието припомня, че Амал и Меган били приятелки и покрай тях се сближили принц Хари и Джордж Клуни.

Снимка: netinfo

Херцозите на Съсекс посетиха семейство Клуни в имението им край езерото Комо в Италия след като кралската двойка се венча през месец май тази година. Кралските особи тогава се запознаха и с 1-годишните близначета на Амал и Джордж - Ела и Александър.

Снимка: netinfo

Хари и Меган са и сред знаменитостите, поканени на вечеря в лондонския дом на семейство Клуниследващия месец, като сред гостите ще бъдат също бившият президент на САЩ Барак Обама и неговата съпруга Мишел.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти