Джони Деп ще се жени отново, този път за 20-годишна руска танцьорка

Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен, пише "Дейли мейл".

Вестникът отбелязва, че момичето живее в Лос Анджелис от две години. Двамата се запознали миналата година на вечерно парти. Тя в момента живее в негово имение, а Деп настоява всичките му гости да подписват споразумение за дискретност, твърди източник, близък до актьора.

Двойката планирала скоро да си каже „да“, след което смятат да отидат в Русия, за да се запознаят със семейството на момичето.

Джони Деп беше женен за американска актриса Амбър Хърд. Скандалът около развода им гръмна през май 2016 г., когато актрисата обвини съпруга си в физическо и психологическо насилие.

f
Снимка: Getty

Съдът му забранил да се доближава до нея, а в отговор актьорът обвини Хърд, че се опитва да спечели от развода.

Джони Деп
Снимка: Getty

През януари 2017 г. съдът в Лос Анджелис реши да разтрогне брака им. Хърд обяви, че ще дари цялата сума, дължима й след развода (7 млн. долара) на няколко благотворителни организации, посветени на подкрепата на жените, жертви на домашно насилие, както и на болни деца.

Не пропускайте нашия раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти