Дженифър Лопес: Никога не спя с мъже на първата среща

Дженифър Лопес: Никога не спя с мъже на първата среща
Снимка: netinfo

Дженифър Лопес се появи в студиото на известното американско шоу на Елън Дедженеръс. Визитата на певицата е в рамките на презентацията на новия проект на американската телекомпания NBC World of Dance.

Лопес взе участие в работата над програмата, в който тя е продуцент и член на журито. Певицата и актриса разговаря за предстоящото шоу, но не ѝ се размина без да коментира и отношенията с новия ѝ приятел Алекс Родригес.

Лопес била напълно откровена и разказала в детайли за първата среща със спортиста.

„Всичко бе толкова ясно. Вечерях някъде и го видях да минава. Бях напът да си тръгна, но реших, че ще го приближа и поздравя. Отидох до него, докоснах рамото му и казах: „Здравейте“, споделя звездата. Алекс приел приятелския жест на Джен като знак за действие и я поканил на обяд.

Сега звездата вече не помни какво са хапвали в ресторанта, но потвърждава, че прекрасно са си изкарали. „Това беше просто хубава вечеря. Мама не спи с мъже на първата среща“, уточни певицата.

В студиото по време на гостуването бяха и двете деца на Джей Ло - Еми Марибел Мюниц и Максимилиан Дейвид Мюниц, близнаците, които има заедно с Марк Антъни от някогашния си брак с изпълнителя.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти