Дженифър Лопес не издържа и се разплака

Дженифър Лопес не издържа и се разплака
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дженифър Лопес се държеше геройски от момента на обявяването на раздялата й с Марк Антъни до сега. За пред медиите тя беше усмихната, горда и с поглед, вперен в светлото бъдеще.

На концерта й в събота вечер обаче, нещата не са стояли точно така.

Лопес е изнасяла шоу на закрито пред свои фенове. Когато е трябвало да изпее песента If You Had My Love, написана през 1999 г. и посветена на тогавашния й партньор Пи Диди, Джен не издържала и се разплакала. Тя споделила с публиката, че това е първата песен, която е написала, вдъхновена от любов и от тогава насам много неща са се променили в живота й.

С продължаването на представлението обаче, Лопес се разстройвала все повече и повече, и в един момент просто изтичала, плачейки зад сцената. Малко след това се върнала, за да завърши шоуто и да се оттегли.

Присъстващи на концерта споделили пред Радар онлайн (Radaronline.com), че на всички им е станало много мъчно за Дженифър.

Тя е на 42 години, с две деца и няколко провалени брака. Певицата винаги е споделяла, че всичко, за което си мечтае е здраво, щастливо семейство, но така и не успява да го постигне.

Тя разкри, че в момента най-важното в живота й са децата - близнаците, които има от Марк Антъни, и те са всичко, което цени и обича.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти