Джей Зи се изповяда в песен: призна за своите изневери и аборта на Бионсе

Джей Зи се изповяда в песен: призна за своите изневери и аборта на Бионсе
Снимка: netinfo

Те са едно от най-обсъжданите семейства в света. Защото са изключително популярни и още по-богати. Доларите по банковите им сметки вероятно са колко феновете им - милиони, а общото им състояние наскоро надхвърли милиард.

Семейството на Бионсе и Джей Зи е особено коментирано в момента и покрай раждането на дългоочакваните от тях близнаци и това, че те все още не са проговорили по темата, въпреки, че медиите вече споделиха много информация по темата - че става дума за момче и момиче, че са кръстени Шон и Беа, както и, че съвсем наскоро цялото семейство се е прибрало в дома им в Малибу.

Снимка: netinfo

Сега обаче нов фокус във взаимоотношенията им разбуни слуховете, а именно предполагаемо извиниение от страна на Джей Зи към Бионсе по повод многократни изневери.

Всъщност всичко започна, когато Бионсе пусна албума си "Lemonade" през 2016 г., а в песента "Sorry" мнозина от феновете на певицата разпознаха горчивината и обидата, с която тя разказва за емоциите си след предполагаемите изневери на съпруга й Джей Зи:

"Той ме искаше само когато ме нямаше / По-добре да се обади на Беки с хубавата коса".

Снимка: netinfo

Около въпроса "Коя е Беки с хубавата коса" се завихри голям спор, а за предполагаеми любовници бяха набедени стилистката Рейчъл Рой, певицата Рита Ора и др.

Снимка: netinfo

Сега Джей-Зи отвори болезнената тема, като посвети целия си албум "4:44" на този скандал. В едноименното парче, рапърът не само разказва своята гледна точка към моментите, в които бракът му е бил пред провал, но и се извинява за това, че е причинил унижение и страдание на близките си.

Снимка: netinfo

"Ако децата ми знаеха... Дори не знам какво бих направил / Ако вече не могат да ме гледат със същите очи, вероятно ще умра от целия този срам / "Какво си направил? С коя? На кого му пука за тройка, когато живееш със сродна душа? Как можа да рискуваш всичко за Блу?"

После той се извинява за това, че е женкар и обяснява, че е започнал да вижда света по друг начин, след като се е родила дъщеря му.

Снимка: netinfo

В песента си Джей Зи споменава дори мъчителните моменти, в които той и Бионсе преживяват няколко преждевременни аборта.

"Видях как невинността изчезва от очите ти / Все още скърбя за тази смърт, Извинявам се за всички мъртвородени / Не те притисках, тялото ти не искаше да го приеме", пее той.

Снимка: netinfo

Албумът излезе в музикалната платформа на Джей Зи Tidal малко след като Бионсе роди за втори път (близнаци - момче и момиче).

Снимка: netinfo

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти