Джей Ло се развихри на своя песен по време на романтична почивка в Италия

Джей Ло се развихри на своя песен по време на романтична почивка в Италия
Снимка: netinfo

Ще си признаем, че напоследък живеем за новините около живота на Дженифър Лопес и половинката ѝ Алекс Родригез, защото двамата имат страхотна връзка и изглеждат наистина щастливи.

В момента те са на почивка в Неапол, а ваканцията им изглежда доста щура и едновременно с това романтична. Още първата вечер двамата са се качили на яхта и са отплавали към Позитано, където са вечеряли с приятели, а двойката се е поглезила с пица и розе.

Очевидци споделят, че Джей Ло е била в прегръдките на Родригез през цялото време и двамата са изглеждали много влюбени и щастливи.

 

Sunset serenity... #priceless 📷 by: @lacarba 🇮🇹

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Хубавите им мигове са продължили и след това, когато двамата са посетили и остров Капри, а от публикациите им в социалните мрежи се вижда, че там са се насладили на тренировки на чист въздух и излежаване на плажа.

 

With love from Capri... ♥️ 📷by: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Двамата са били забелязани и да пазаруват, а Алекс търпеливо чакал музикалната дива, докато тя мери нови тоалети в пробната.

Определено най-яркият момент от тяхната ваканция е била вечерта, в която са решили да отидат да пийнат по нещо в местен бар в Капри. Посетителите на заведението веднага разпознали Дженифър и я подканили да се качи на сцената, за да им изпълни нещо. 

На клип, качен от самия Родригез, се вижда как Джей Ло се качва на сцената и запява един от най-обичаните си хитове "Let's get loud", a публиката в клуба полудява, а изпълнителката определено се забавлява и дори показва завидни танцови умения и разгорещява страстите сред тълпата.

Ето го и самото видео:

 

Let’s get loud in Capri 🇮🇹

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти