Доли Партън се подложила на операция

Доли Партън е реализирала продажби от 100 млн. копия на албумите си в световен мащаб, има няколко номинации за "Оскар" и "Златен глобус", а до този момент е спечелила осем награди "Грами"
Снимка: Getty/Guliver

Американската кънтри легенда Доли Партън се е подложила на иновационна 5-часова операция, чрез която ѝ е било поставено специално устройство, целящо да намали риска от развитие на рак на хранопровода.

Близки до 67-годишната певица са споделили, че интервенцията не е била обявена публично, за да се спестят излишни притеснения на роднините и близките на звездата.

След направени тестове е станало ясно, че без тази хирургична намеса вероятността за появата на туморни образувания е била наистина сериозна.

Оказа се, че Партън е отслабнала с повече от 10 килограма през последните седмици, защото не можела да се храни нормално.

"Аз винаги съм гледала позитивно и комично на живота, но този път се уплаших и си казах, че трябва да действам, за да не загубя живота си", допълва певицата, композирала над 3000 песни за своята близо 50-годишна кариера.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти