Добри новини за Шер

Изпълнителката е носителка на наградите "Оскар", "Грами", "Еми" и "Златен глобус"
Снимка: Getty/Guliver

Настоящето турне на Шер Dressed To Kill Tour е на път да се превърне в най-доходоносното за 2014 г.

Първият етап от него, който започна в края на март и завърши миналия уикенд, е донесъл приходи от 54,9 милиона долара, съобщават американските медии. Това е първото турне на певицата след Living Proof: Тhe Farewell Tour, което завърши през 2005 г. след 325 концерта в цял свят за период от три години. Вторият етап от настоящото турне започва в Ню Йорк на 11 септември.

До момента Шер е изнесла 49 концерта пред повече от 610 000 души в САЩ, билетите за които са били напълно разпродадени. Те са били на цена от 61 до 560 долара. Шоуто в Лас Вегас на 25 май е било най-доходоносното с приходи от 1,75 милиона долара.

68-годишната певица е категорична, че това е последното ѝ турне, въпреки че предишното отпреди 10 години също беше обявено за прощално. "Никога няма да се завърна, кълна се в Бога", каза тя преди концерта си в Лос Анджелис миналата седмица.

По време на концертите от настоящото си турне Шер изпълнява екстравагантни кавъри на свои класически хитове като Believe и If I Could Turn Back Time, като ги съчетава с по-съвременни парчета от най-новия си албум Closer Тo Тhe Truth.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти