Деси Банова-Плевнелиева се завръща в ефира на NOVA

Деси Банова
Снимка: NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран като автор на поредицата „Тук и сега“ в уикенд формата „Събуди се“. Всяка събота тя ще представя популярни българи в различна светлина – такива, каквито рядко ги виждаме. 

„Щастлива съм за новото начинание, в което се впускам. За мен ще е голямо предизвикателство да покажа популярните личности в различна светлина, разказвайки техните човешки истории. Очакват ни много вълнуващи срещи с обичаните от всички нас хора на изкуството, театъра, киното, музиката, а защо не и от политиката“, коментира Деси Банова-Плевнелиева.  

Началото на новата поредица „Тук и сега“ ще бъде дадено на 5 март. Първата среща на Деси Банова-Плевнелиева ще бъде с „желязната лейди на спорта“ – Илияна Раева. Журналистката ще я представи на специално и свято за нея място. Там Илияна Раева ще разкаже съкровени и повече от любопитни истории за нейните трудни моменти, копнежи и натрупана житейска мъдрост.  

Деси Банова-Плевнелиева е журналист с 20-годишен телевизионен опит. Тя е позната на зрителите като дългогодишна водеща на Прогнозата за времето на NOVA, както и с документалните си материали за климатичните промени, с които печели международно признание. През 2018 г. тя стартира авторския проект „Истории на успеха“ в сутрешния блок на NOVA – „Здравей, България“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти