Дейвид Бекъм е строг татко

Семейство Бекъм преди да се появи малката Харпър
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дейвид Бекъм споделил в скорошно свое интерю за Таймс (Thetimes.co.uk), че се притеснява дали децата му ще научат стойността на парите и дали няма да станат глезльовци.

Футболистът има три момчета и едно момиченце от съпругата си Виктория, както и няколко милиона паунда в банковата сметка. Да спечели състоянието си обаче, не е било никак лесно и всичко е постигнато с много труд и тренировки.

Дейвид споделя, че баща му - Тед, винаги се е държал строго с него и го е карала да тренира постоянно и да показва най-доброто, на което е способен.

"Старая се да бъда сериозен и взискателен с моите момчета, както беше баща ми с мен. Когато ме попитат добре ли са се справили на тренировка, аз им казвам, че можеше и по-добре. Не искам да ги разглезя, а да имат същата амбиция, каквато имах аз като малък."

Към момчетата може да е строг, но едва ли ще е такъв и към малката Харпър - така желаното момиченце. Дейвид и Виктория дълго чакаха и искаха дъщеря и третират малката като истинска принцеса. Тя определно ще е малката глезана на семейство Бекъм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти